VoIP telefonie

Aanzienlijk besparen door gebruik te maken van VoIP 


Eenvoudiger te installeren en te configureren dan een traditionele telefooncentrale

VoIP

Dit is de afkorting van Voice Over Internet Protocol, een telefooncentrale (PBX) gebaseerd op het dit IP protocol is een compact computersysteem met speciale software voor VoIP verwerking. Bij een traditionele telefooncentrale is meestal een gespecialiseerde merk-afhankelijke installateur nodig.

Beter te beheren

Dankzij een web-gebaseerde configuratie-interface.Traditionele telefooncentrales hebben vaak een ingewikkelde interface die die alleen door gespecialiseerde installateurs te bedienen is.

Besparen op telefoonkosten:

U kunt aanzienlijk besparen door gebruik te maken van een VOIP service provider. Er zijn geen vaste kosten meer voor een vaste of ISDN lijn met vaak langdurige opzegtermijnen. Door een verbinding te maken tussen meerdere vestigingen telefoneert u onderling gratis. De maandelijkse nota's zijn duidelijk en hebben geen vage omschrijvingen als pakketten e.d.

Leverancier-onafhankelijk.

Voor onze VoIP oplossingen maken we gebruik van apparatuur en software met open standaarden. Daardoor is het mogelijk om te werken met voordelige apparatuur en zonder dure licenties. We kunnen telefoontoestellen gebruiken van uiteenlopende fabrikanten en zo kiezen wat het beste voldoet aan de wensen van de klant.

Zeer flexibel

Onze VoIP centrales zijn zeer flexibel. Als er in de loop van de tijd uitbreidingen of wijzigingen moeten worden aangebracht in de centrale, dan kan dat zonder nieuwe investeringen d.m.v. aanpassingen in de software.

  • Soorten VoIP telefooncentrales

    Intern

    VoIP telefonie kan geschieden door het plaatsen van een nieuwe IP-centrale bij u op het bedrijf. Aansluiting van enkele tot honderden telefoontoestellen is hierbij mogelijk.

    Hosted

    Een andere mogelijkheid is het gebruik maken van ons Hosted Platform. Hierbij maakt u gebruik van een telefooncentrale, die geplaatst is in een high-tech datacenter en zijn er in het bedrijf alleen IP-toestellen nodig.


Tarieven VoIP telefonie

Nederland vast
tarief
0.0192 / minuut
NL mobiel
tarief
0.105 / minuut
Starttarief
NL vast per gesprek
0.030 / gesprek
Starttarief
NL mobiel per gesprek
0,030 / gesprek