Adaptive Defence 360

Geavanceerde cyberbeveiliging.

Is uw organisatie goed beschermd tegen gerichte aanvallen van bijvoorbeeld ransomeware ?

Op het gebied van malware en de IT security is veel veranderd op het gebied van aantallen en complexiteit. Er is een exponentiele toename van computervirussen ( iedere dag komen er duizenden nieuwe virussen uit) en nieuwe technieken om beveiligingen te doorbreken en malware te verbergen vormen een steeds grotere bedreiging voor bedrijfsnetwerken.

Tegelijkertijd neemt de complexiteit van de IT systemen toe waardoor het managen steeds moeilijker wordt en de systemen steeds kwetsbaarder. Nog steeds lopen de traditionele anti-virus oplossing achter met de realiteit. Hun geleidelijke ontwikkeling maakt nog steeds gebruik van signature herkenning en heuristische algoritmen. Dit betekent bijvoorbeeld dat malware vaak niet ontdekt wordt of dat er ongewenst alarm wordt geslagen.

Deze tekortkoming heeft geleid tot de zgn. “window of opportunity” voor malware, dat is de periode waarin geschikte acties succes kunnen bereiken. Het betreft hier dan het tijdsbestek tussen het uitkomen van een nieuwe bedreiging en de tegenmaatregelen van de anti-virus makers. Een steeds groter wordend gat dat gebruikt wordt door hackers om virussen, ransomeware, trojans en andere vormen van malware te binnen te krijgen in bedrijfsnetwerken. Zulke steeds meer gangbare bedreigingen kunnen uw bestanden versleutelen en losgeld vragen, of eenvoudig gegevens stelen. Overheden, banken en andere grote bedrijven zijn steeds vaker de dupe dat de traditionele anti-virus oplossingen dit niet op tijd detecteren. De Panda Security research afdeling heeft miljoenen virussen en de beste antivirus programma’s op de markt geanalyseerd en heeft ontdekt dat 18% van de malware niet ontdekt wordt in de eerste 24 uur nadat deze is uitgekomen en zelfs na drie maanden kunnen de traditionele oplossingen 2% van de malware niet detecteren.

De oplossing voor dit probleem is Adaptive Defense: een Watchguard/Panda Security service die nauwkeurig alle applicaties in uw bedrijf classificeert en alleen aan legitieme programma’s toestaat om ze uit te voeren. Om dit te bereiken heeft Panda de afgelopen vijf jaar gewerkt aan een nieuw beveiligingsmodel, gebaseerd op drie principes:

• Continue controleren van applicaties op alle computers en servers in een bedrijf.

• Automatische classificatie die gebruikt maakt het Watchguard/Panda Big Data cloud platform,

• Als optie, het door Watchguard/Panda technische experts laten analyseren van die applicaties die niet automatisch goedgekeurd werden omwille van hun gedrag.

De cijfers van het platform spreken voor zich:

Geen enkel apparaat in de vergrendelingsmodus is geïnfecteerd.

In 100% van de omgevingen waarin het platform is geïnstalleerd, is malware gedetecteerd, ongeacht de geïmplementeerde beschermingsoplossingen.

Het platform houdt meer dan 12.000 zakelijke klanten over de hele wereld veilig.

Alleen al vorig jaar zijn er meer dan 2.300.000 beveiligingsproblemen geblokkeerd.

Dit nieuwe beveiligingsmodel beschermt meer dan 1.000.000 endpoints en servers.

Elke dag worden door het platform meer dan 1 TB aan gegevens over alle typen cyberbedreigingen geanalyseerd, aan logboeken toegevoegd en gecategoriseerd

Tot op heden zijn meer dan 3,5 miljoen applicaties geclassificeerd. Als men hetgeen meetelt welke reeds door onze Collective Intelligence Technologie is geclassificeerd, is het totaal aantal meer dan 2 miljard applicaties.

Documentatie Panda Adaptive Defence

  • qxif-file-pdfDatasheet_AD360_Panda_Security.pdf
  • qxif-file-pdfDatasheet_AD_Panda_Security.pdf
  • qxif-file-pdfDatasheet_EPP_Panda_Security.pdf

Adres

Stationstraat 100
6191 BG Beek
+31(0)45-5660063
www.evaret.nl
info@evaret.nl

BTW-TAX-VAT

BTW nr:  NL001227264B87

KvK : 53385713