Windows Azure pack

Virtuele servers & Datacenter

Door uw servers in de beveiligde 2tCloud datacenters te hosten, kunt u een zeer hoge betrouwbaarheid realiseren. Uw virtuele servers worden namelijk gehost op de meervoudig uitgevoerde hardware van 2tCloud. Wij werken met Windows Azure Pack, een op Microsoft Azure-technologie gebaseerde dienst, waarmee eenvoudig virtuele servers, datacenters, databases en netwerken kunnen worden geconfigureerd en geactiveerd.

Uw servers in ‘on the fly’ activeren en aanpassen.

Met enkele muisklikken kunnen wij uw databases en virtuele servers activeren. Ook virtuele netwerken en VPN-tunnels, waarmee verschillende infrastructuren veilig met elkaar worden verbonden, kunnen via onze online portal worden gerealiseerd. Uw of onze systeembeheerders kunnen de virtuele servers inrichten en beheren, bijvoorbeeld als werkplek server, database server of file server, zodat u flexibeler kunt werken. Ook de benodigde SPLA-licenties zijn via het 2tCloud platform eenvoudig te bestellen. Alle services zijn per maand aan te passen, omhoog én omlaag. U hoeft niet te betalen voor servers die u niet meer gebruikt.

Veilige datacenters en supersnelle storage

Uw servers en data worden gehost in de ISO-gecertificeerde 2tCloud datacenters te Amsterdam. Omdat wij eigenaar zijn van de systemen, zijn de European Data Protection Acts van toepassing. Alle data blijft veilig opgeslagen in Amsterdam. Onze hardware is minimaal dubbel uitgevoerd, en we maken gebruik van een opslagsysteem met supersnelle SSD schijven. We geven u graag advies over de uitgebreide mogelijkheden van Windows Azure Pack en de kansen voor uw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op!

Veel gestelde vragen

Adres

Stationstraat 100
6191 BG Beek
+31(0)45-5660063
www.evaret.nl
info@evaret.nl

BTW-TAX-VAT

BTW nr:  NL001227264B87

KvK : 53385713