Flexibele en betrouwbare ICT oplossingen in de cloud

Met cloud computing zet u ICT middelen in wanneer u ze nodig heeft.

Het uitgebreide services aanbod biedt veel flexibiliteit en uitbreidingsmogelijkheden.

Wij leveren uitsluitend diensten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, continuïteit en support.

Direct beschikbaar

De cloud services die wij leveren kunnen online worden geactiveerd en zijn direct beschikbaar. Zonder intensieve en langdurige aankoopprocessen, levertijden en zonder kosten voor installatie kunt u de geactiveerde diensten direct inzetten als u ze nodig heeft.

Vaste kosten per maand

Bij cloud computing koopt, huurt of leased u geen hard- of software maar sluit u een abonnement af voor het gebruik voor een periode vanaf één maand en tegen een vastgesteld tarief. Het abonnement wordt maandelijks gefactureerd. U heeft geen kosten meer voor afschrijving, onderhoud, beheer, energie en beveiliging.

Continuiteit zonder zorgen

Onze cloud services worden geleverd vanuit professionele datacenters die voldoen aan de hoogste eisen om de beschikbaarheid van uw ICT omgeving te kunnen garanderen. Kennisspecialisten dragen de zorg voor het onderhoud en beheer en bieden ondersteuning waar nodig.

Advies

Onze oplossingen bestaan uit de beste cloud services die service providers te bieden hebben. Wij geven objectief advies en zorgen ervoor dat de oplossingen naadloos aansluiten bij uw bedrijfsdoelstellingen en ICT-behoeften. Met aanvullende diensten wordt u volledig ontzorgd bij implementatie en migratie en beheer en support.

Implementatie en migratie

De geleverde cloud services zijn vrijwel direct beschikbaar. Indien nodig zorgen wij voor het inrichten van uw virtuele systemen, het installeren van uw software en het aanmaken van gebruikers. Stapt u over van een bestaande infrastructuur naar een cloud infrastructuur, dan verzorgen wij de migratie van de oude naar de nieuwe systemen. Wij kunnen deze migratie veilig en zonder verlies van data voor u uitvoeren.

Beheer en support

Wij leveren eerstelijns support op de door ons geleverde cloud services. Voor dagelijkse controle, beheer en onderhoud, zoals het activeren en deactiveren van nieuwe services en het aanmaken of verwijderen van gebruikers, leveren wij aanvullende services op abonnementsbasis. De abonnementskosten worden periodiek samen met de door u gebruikte cloud services gefactureerd.

Windows Azure Pack
Windows Azure
Office 365
Hosted Exchange
Nomadesk
Webhosting & Domein registratie
Private Servers

Adres

Stationstraat 100
6191 BG Beek
+31(0)45-5660063
www.evaret.nl
info@evaret.nl

BTW-TAX-VAT

BTW nr:  NL001227264B87

KvK : 53385713