backuprestoreRemote backup, het belang van een goede back-up

Data is in de meeste gevallen uw belangrijkste bedrijfsmiddel. Zonder uw klantinformatie, uw ordergegevens en/of uw product data kunt u tenslotte uw activiteiten niet uitvoeren. Sterker nog: stelt u zich eens voor dat u uw bedrijfsdata volledig of gedeeltelijk kwijtraakt. Dat zou het begin van het einde van uw onderneming kunnen betekenen. Of op zijn minst imagoschade, waarvan de concurrentie weer profiteert. Middels Remote Back-up biedt Evaret in één keer dé oplossing voor uw backupproblemen. Bovendien profiteert u met Remote Back-up van service en ondersteuning die geen enkele andere leverancier biedt. Overtuig uzelf! Acronis logo
Remote Back-up biedt u de mogelijkheid tot backup van uw server, uw desktops en uw mobiele apparatuur. Er zijn binnen uw organisatie ongetwijfeld medewerkers die gebruik maken van een laptop. Uiteraard houdt Remote Back-up hier rekening mee. U kunt niet alleen van de server(s) en de werkstations een veilige backup maken, maar ook van uw mobiele apparatuur. Zodra een medewerker, waar ook ter wereld, inlogt op uw bedrijfsnetwerk, start het backupproces. Een geruststellende gedachte dat data ook beschermd is als een medewerker waar ook ter wereld, onverhoopt zijn of haar laptop kwijtraakt, om welke reden dan ook. Bovendien kan de betreffende medewerker, waar ook ter wereld, zijn of haar data inzien en downloaden, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.
Voor elk besturingssysteem

Het grote nadeel voor de meeste backup-oplossingen is wel dat ze veelal geschikt zijn voor slechts één besturingssysteem. Helemaal vervelend als u binnen uw organisatie gebruik maakt van werkstations met Microsoft Windows, en Apple computers, of dat uw IT-omgeving nu nog gebaseerd is op Windows en u overweegt om in de nabije toekomst over te stappen op Linux. Remote Back-up ondersteunt alle gangbare besturingssystemen waardoor u nu, maar ook in de toekomst gegarandeerd bent van de juiste backup!

Optimale veiligheid

Beveiligd door krachtige encryptie, Secure Sockets Layer (SSL) en SOAP message Signing. Dit is slechts een greep uit de beveiligings-technologieën die garanderen dat uw data met Remote Back-up optimaal beschermd wordt. De 256-bits AES-encryptie zorgt ervoor dat uw data welke via het internet verstuurd wordt, altijd maximaal versleuteld is. Daarnaast wordt er binnen Remote Back-up ook gebruik gemaakt van krachtige authenticatie, waardoor alleen u toegang heeft tot uw data. Niet voor niets kwam deze oplossing positief uit de Security-scan van TNO.
Informatie

Graag willen wij u, uiteraard geheel vrijblijvend, op de hoogte stellen van de mogelijkheden welke remote BackupAgent voor uw onderneming kan hebben. Maak een afspraak of vul het contactformulier in, dan nemen wij met u contact op.

Adres

Stationstraat 100
6191 BG Beek
+31(0)45-5660063
www.evaret.nl
info@evaret.nl

BTW-TAX-VAT

BTW nr:  NL001227264B87

KvK : 53385713